Pagina 1 van 1

bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 16:51
door ziggyguapa
http://www.barkdogfood.nl/index.html

Heb een mail naar hen gestuurd met deze vraag:

Ik zou graag willen weten hoeveel % spiervlees,%bot,% orgaan erin zit?
Waarom doen jullie er Glucosamine en chrondroitine erin?

Hun antwoord:

Goedemorgen,alle benodigde informatie kunt u op onze website vinden,we gaan niet dieper in op de samenstelling,ivm product geheim,alle ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om een zo goed mogelijke complete voeding te maken,met vriendelijke groet mark vissers


?????????????????????

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 17:34
door Angelique
Achteruit ermee, zouden we hier dan netjes zeggen :biggrin2:

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 17:39
door Lizzy
Oh, nou, simpel toch dan!

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 18:58
door keetje
Ik wist het wel,....hou je geheimen en je voer dan maar. :)

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 20:25
door M@rina
Ow ja dat wekt vertrouwen :uglystupid2:

en echt thuis in de wereld van de eigenwijze versvoerder.

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 20:44
door Daantje
Ik heb ook es op hun site gekeken ,maar ik kan werkelijk nergens vinden wie of wat hier achter zit .
Dat schept echt vertrouwen in de produkten  ::)

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 21:10
door M.P
het word precies gemaakt door meneer ropa , lijkt me zo ivm al de toevoegingen....
altijd die onnozel geheimen..

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: wo 31 okt 2012, 22:26
door koekje
De voedingslijn is vrij van :

    Varkensvlees en ontgiftende organen zoals o.a. lever en nieren.
    Gluten
    Geur, kleur, smaakstoffen en conserveringsmiddelen
Lever en nier zit er ook niet in. Ik zou het niet voeren.

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: do 01 nov 2012, 11:08
door ziggyguapa
Ja ik ga het dus ook niet voeren,al is het goedkoop!!!
Hoe dat mensen soms raar kunnen doen??

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: do 01 nov 2012, 12:47
door smulpaap
Ik heb ook gekeken , het schijnt het voer te zijn voor Dogachtigen zie ik wel op de foto,s  ::)
Maar nee , dit zou mijn merk ook niet worden

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: zo 04 nov 2012, 11:58
door Drijver
Dat zou mijn merk niet worden. Maar ik zie nergens prijzen staan?

Re: bark dogfood!!!

Geplaatst: zo 04 nov 2012, 23:34
door Mowgli
[quote="Daantje"]
Ik heb ook es op hun site gekeken ,maar ik kan werkelijk nergens vinden wie of wat hier achter zit .
Dat schept echt vertrouwen in de produkten  ::)
[/quote]Inderdaad, vind ik ook. Het gaat wel om levensmiddelen waarmee wij geacht worden onze honden te voeren? Geen naw gegevens of kvk gegevens wekt absoluut geen vertrouwen. IK was nieuwschierig en ben dus gaan zoeken met de gegevens die we hebben en heb uitgevonden dat degenen achter bark dogfood waarschijnlijk zelf Dogue de Bordeaux fokken:

Ik heb het domein barkdogfood.nl bij www.sidn.nl opgezocht. De registrar is de hoster van het domein, maar de administrator daar moet altijd het email adres staan van degene die de website beheert. Dat email adres heb ik bij Google opgezocht en kwam meteen bij een fokker uit die bij bark dogfood als eerste verlinkt is  ;) Dan is het alleen nog even een kwestie van kijken bij de "over ons" pagina en voila daar staat de achternaam van het email adres wat als administrator is aangegeven voor barkdogfood.nl  :biggrin2: